Reserveren

Reserveer uw tafel telefonisch, via mail of online.

Vanaf woensdag 15 April zal de zaak gesloten zijn , Op woensdag 22 April zijn wij terug open vanaf 12:00 ( moet nog bekeken worden verlof kan doorgaan !!

Reserveer tijdig voor Paasweekend 10/11/12 April 

Marktmenu te verkrijgen ,suggesties of van onze kaart .

Dank u 

Wegens Coronavirus zijn wij verplicht de zaak te sluiten vanaf twaalf uur middernacht ( 14 maart ) tot en met donderdag 2 April . Hopelijk kunnen we terug van start gaan zaterdag 4 April , helaas kunnen we niet iedereen verwittigen maar ik veronderstel dat je ook geïnformeerd bent via het nieuws! 

Een zware domper voor onze zaak , ook door de wegenwerken in het centrum van Olen die al meer dan een jaar bezig zijn ,en financieel ons niet  gemakkelijk heeft gemaakt . Daarom zullen wij de komende dagen gerechtjes maken om af te halen , die u zal terug vinden op de website of op facebook zoals ze zeggen alle kleine beetjes helpen , voor verdere info bel ons gerust even op. 

Bistro Pot Au feu , bedankt voor het vertrouwen in de zaak .

Meeneem gerechten zie bij Menu’s die zullen elke week wisselen .


INFO & RESERVATIES
ADRES
OPENINGSUREN KEUKEN

LUNCH
WO, DO, VR & ZO: 12u00 – 13u45 (bistro sluit om 15u30)

DINER
WO, DO, VR & ZA: 17u30 – 21u00 (bistro sluit om 23u30)
ZO: 17u30 – 20u30 (bistro sluit om 22u30)

BLIJF OP DE HOOGTE

Privacy Settings
We use cookies to enhance your experience while using our website. If you are using our Services via a browser you can restrict, block or remove cookies through your web browser settings. We also use content and scripts from third parties that may use tracking technologies. You can selectively provide your consent below to allow such third party embeds. For complete information about the cookies we use, data we collect and how we process them, please check our Privacy Policy
Youtube
Consent to display content from Youtube
Vimeo
Consent to display content from Vimeo
Google Maps
Consent to display content from Google

AFHALEN

U kan tijdelijk bij ons gerechten afhalen. Alle gerechten worden vers gemaakt.