Waar smaken samenvloeien

Laat u verrassen door onze gastronomische gerechten in een stijlvol en uniek kader. Wij werken uitsluitend met verse kwaliteitsproducten en houden er van om ons te onderscheiden. In onze bistro heerst een huiselijke en warme sfeer. Ook in de zomermaanden is het gezellig tafelen op het terras met uitzicht op onze prachtige tuin.

Wij bereiden al onze gerechten met passie en houden ervan om onze klanten te verwennen.

Wist u dat …

Bistro Pot au Feu werd opgenomen in de Michelingids 2021 met twee Vorkjes én in de speciale editie ervan met enkel vrouwelijke chefs?

 

Onze zaak is gesloten vanaf 18 Augustus tot en met 31 Augustus Woensdag 1 September terug open vanaf 17:30 Dank u 

Ons verhaal

Maarten Vanhoof en Christine Van Deun openden in 1997 “Brasserie Pot au Feu” in het centrum van Olen. Er heerste een ouderwetse huiselijke gezelligheid waar men kwam om ongedwongen te tafelen.

Het eethuisje werd echter te klein dus potten en pannen verhuisden uit praktische overwegingen twee huizen verder naar een prachtige Art Deco villa. Het gelijkvloers werd met respect voor het verleden heringericht met warme kleuren en nostalgische knusse accenten. De centrale bar loopt uit op verschillende sfeervolle ingerichte ruimten met elk zijn eigenzinnige karakter.

Kerstmenu

Dit jaar kan u opnieuw genieten van de Kerstmenu bij Bistro Pot au Feu in een mooi Kerstkader op vrijdagavond 24 december vanaf 18u30 en zaterdagmiddag 25 december vanaf 12u00.

MEER INFO