Waar smaken samenvloeien

Bistro Pot au Feu sinds 1997  gerechten in een stijlvol en uniek Art Deco pand van 1941 .Wij werken uitsluitend met verse kwaliteitsproducten en houden er van om ons te onderscheiden. In onze bistro heerst een huiselijke en warme sfeer. Ook in de zomermaanden is het gezellig tafelen op het terras met uitzicht op onze prachtige tuin.

Wij bereiden al onze gerechten met passie en houden ervan om onze klanten te verwennen.

Wist u dat …

Bistro Pot au Feu is al meer dan 20 jaar vermeld  in de Michelingids én in de speciale editie ervan met enkel vrouwelijke chefs? Klassieke gerechten. en Wildgerechten 

 

 

Ons verhaal

Maarten Vanhoof en Christine Van Deun openden in 1997 “Bistro Pot au Feu” in het centrum van Olen. Er heerste een ouderwetse huiselijke gezelligheid waar men kwam om ongedwongen te tafelen.

Het eethuisje werd echter te klein dus potten en pannen verhuisden uit praktische overwegingen twee huizen verder naar een prachtige Art Deco villa. Het gelijkvloers werd met respect voor het verleden heringericht met warme kleuren en nostalgische knusse accenten. De centrale bar loopt uit op verschillende sfeervolle ingerichte ruimten met elk zijn eigenzinnige karakter.

De bodem Zeeuwse mosselen zijn er weer! Kom smullen van onze heerlijk bereide mosselen.

Reserveer hier uw plekje.