Skip to content

Marktmenu

Laat u verrassen door ons marktmenu, dat elke maand verandert op basis van de mooiste seizoensproducten. Dit menu wordt per tafel geserveerd, zodat het hele gezelschap samen kan genieten van een harmonieuze culinaire beleving.

Menu van juni

Hapjesbord

Voorgerecht

Hoofdgerecht

Dessert

59.50 / persoon

Lunchmenu

Elke week stellen we met zorg een heerlijk lunchmenu samen, bereid met verse seizoensproducten. Kom genieten van een verfijnde lunch in een warme en gastvrije setting. 

Lunch van de dag 18 Juni 

Voorgerecht

Hoofdgerecht

33.50 / persoon

Suggesties

Voorgerechten

Aspergesoepje
10.00

Asperges op Vlaamse wijze
19.00

Asperges met verse zalm, beure blanc en bieslook
24.00

Vitello tonnato
23.00

Hoofdgerechten

Aardappelen, sauzen en slaatje inbegrepen

Asperges op Vlaamse wijze
29.00

Asperges met verse zalm, beure blanc en bieslook
34.00

Pasta met scampi's en burrata met tomatensaus
27.00

Lotte met mosterdsaus en warme groentjes
35.00

Lamsfilet met warme groentjes en mosterdsaus
33.00

Ribeye Black Angus met saus naar keuze en slaatje
42.00

Côte à l'os Black Angus Azoren Portugal met saus naar keuze en slaatje
62.00 / 2 pers.

Merluza op spaanse wijze .
36.00

À la carte

Om te sharen bij het aperitief

Portie olijven
6.00

Tapenade van Ibérica - Belleta Chorizo
12.00

Plankje Jamon de Teruel
24.00

Huisgemaakte garnaalkroketjes met citroen (8 stuks)
14.00

Kroketjes van champignon met truffelmayonaise (6 stuks)
14.00

Vleeskroketjes van kalfswang met mosterdsaus (6 stuks)
14.00

Crispy chicken met soyasaus (6 stuks)
14.00

Gefrituurde inktvisjes met lookmayonaise
15.00

Gepaneerde visreepjes met tartaarsaus
17.00

Koude voorgerechten

Carpaccio van Wagyu rund met rucola, parmezaan en olijfolie
23.00

Huisgemaakte gravadlax met zure room en dille
25.00

Tartaar van rundfilet met zure room
22.00

Tartaar van langoustine met avocadocrème
26.00

Warme voorgerechten

Garnaalkroketten met gefrituurde peterselie (2 stuks)
25.00

Kaaskroketten met drie soorten kaas (2 stuks)
17.00

Gamba's à la plancha met lookmayonaise (4 stuks)
25.00

Vissoep met stukjes vis
15.00

Salades

Carpaccio van tomaat met crème van avocado en truffelmozzarella
26.00

Ceaser salade
25.00

Salade met ventresca tonijn
26.00

Salade met gamba's à la plancha (6 stuks)
34.00

brood inbegrepen

Vleesgerechten

Entrecôte Black Angus met slaatje en saus naar keuze: peperroom, champignonroom, bearnaisse of natuursaus (kalfsfond)
35.00

Steak tartaar klassiek
29.00

Hoevekip op vel gebakken met warme groentjes en champignonsaus
29.50

Ribbeye van kalf met jus van kalfsfond en warme groentjes
42.00

aardappelen, sauzen en slaatje inbegrepen

Visgerechten

Onze visgerechten vindt u altijd terug bij de suggesties, omdat we deze bereiden met de meest verse en seizoensgebonden producten. Zo kunt u telkens genieten van de puurste smaken, rechtstreeks van de markt op uw bord.

Vegetarische gerechten

Huisgemaakte groentenlasagne
26.00

Tikki massala met stukjes vegetarische kip in een kruidige saus
27.00

Kids

Entrecôte met tomaat, sla en frietjes
18.00

Kroketjes van videe met appelmoes, tomaat, sla en frietjes
15.00

Kaaskroketten met tomaat, sla en frietjes (2 stuks)
16.00

Spaghetti Bolognaise
15.00

Desserts

Crème brûlée
11.00

Chocolademousse
11.00

Vanille roomijs met warme chocoladesaus
12.00

Café Glacé
12.00

Coupe Colonel met citroensorbet en vodka
13.00

Coupe Brésilienne met gekarameliseerde hazelnoten
13.00

Dessert van de maand
13.00

Assortiment kazen, geselecteerd door kaasmeester Van Tricht
17.00