Beste klant ,

Vanaf woensdag 9 Juni zal onze zaak terug van start gaan zodat wij ook bij slecht weer onze klanten kunnen binnen zetten , voorlopig doen wij nog verder met onze Take Away. De Take Away stopt dan op 30 Mei daarna starten we de voorbereidingen op voor onze kaart suggesties en marktmenu. Wij danken jullie voor de afgelopen 7 maanden voor de steun en de talrijke opkomst voor onze Take Away . 

Hartelijk dank .

Maarten & Christine  

Donderdag 13 Mei ook take away afhaal vanaf 11:45 tot 13:00 

Menu en gerechten staan online voor 13/14/15/16 Mei  

 

Bij Pot au Feu kan je kiezen uit een menu of losse gerechten. Bestellen kan via e-mail: info@bistropotaufeu.be. U krijgt zo snel mogelijk een mail terug. Pas dan is uw bestelling bevestigd. Gelieve uw bestelling enkele dagen op voorhand of ten laatste de dag zelf voor 10u00 te plaatsen. Bestelling voor zondag kan je doormailen tot zaterdag avond 22u00. 

Afhalen?

Afhalen kan van Vrijdag tot en met zaterdag tussen 16u30 en 18u00. Zondag kan u afhalen van 12u00 tot 13u00. Afhaling in de zaak gebeurt met mondmasker op en na het ontsmetten van de handen. Om hygiënische redenen kan u momenteel enkel met de kaart betalen.

Bereiding

We maken niet veel gerechten maar we maken het wel écht lekker. Onze gerechten zijn eenvoudig warm te maken in de oven (maximum 8 min.). De bereidingswijze wordt in uw afhaalpakket gestopt. Hartelijk dank!

Weekmenu 32 euro voor 13/14/15/16/ Mei  

BEKIJK DE AFHAALMENU

Pot au Feu Gerechten